woensdag 7 juni 2017

Ik mocht het prachtige patroon "Beausoleil Top & Dress" van Itch for Stitch testen!

Mijn hart maakte toch een vreugdesprongetje toen ik een van de 27 geselecteerden wereldwijd was die het nieuwe patroon van Kennis, designer van Itch for Stitch, mocht testen.  Wat een eer!

Het patroon leek te beschikken over heel wat prachtig details zoals de "cold shoulder" en de "lapped zipper"(een overlappende rits op de middenachternaad).  
Je kan kiezen tussen 2 uitvoeringen: een jurk of een top.  De jurk heeft een mooie A-lijn rok met 2 opgestikte zakken.  Beide uitvoeringen hebben korte vleermuismouwen en een boothals.
Het patroon werd uitgevoerd in een A, B, C, D en DD cup.  
Voor ieder wat wils dus!

Het naaien van de "lapped zipper" (een rits waar ik tot voorheen nog nooit van gehoord had) maakte met toch enigszins ongerust.  Ik wist zelfs niet hoe het eindresultaat er moest uitzien.  Kennis bracht echter raad met haar super uitgebreide tutorial.  

De handleiding, enkel beschikbaar in het Engels, is erg uitgebreid en duidelijk.  Ik denk dat je met dit patroon de mist niet kunt ingaan.  Zelfs een beginnende naaister kan, wanneer ze voldoende tijd neemt, dit prachtige project tot een goed einde brengen.  
Ik denk denk dat er nog vele "Beausoleil" topjes en kleedjes gaan volgen,
laat die zon maar komen :-).

Heb ik u kunnen warm maken voor dit patroon?  Kijk dan snel op de website van Itch for Stitch, want het patroon is deze week beschikbaar met een korting van 20%!


Patroon: Beausoleil Top & Dress van Itch to Stitch
Stof: Stoffenvoorraad

1 opmerking: